Rotten tips”again”

What a shower o Willie Hill bastards.
Ran a bookies fur a Yr about 10/11 yrs ago.. 🤡🤡 that work in maist shops have NO FUKIN CLUE!! Generally daft wee Lassies mare interested in being on their phones than actually working & kno Fuk Aw about ANY sport!! Nae idea how many I sacked but it wiz plenty & u were worse than a man doon working wae maist ae them! Remember a guy coming in on a Thu wanting a grand on Anderson tae beat Van Barneveld in the 🎯🎯🎯🎯🎯 (Premier League on Thu's) & the wee lassie who'd worked there fur 2 yrs asked me whit team he played fur!! 🤣🤣🤣🤣.. Guy wiz gon MENTAL as like a load ae fly punters game wiz starting in 5 mins! Intervened, gave him his 6/4 & told her tae get her Jaiket on & get tae Fuk!! 🤣🤣🤣🤣

What a shower o Willie Hill bastards.
They're aw Bastards m8 which is why I've only bet online fur over 10 yrs! Always found Laddies the worst & actually got barred fae wan in Hope St in Glesca fur cheering ma horses too loudly having watched the race in shop but bet it online!! 🤣🤣🤣🤣.. Wiz the ONLY Cunt in the bookies but the wee Hitler behind the Coonter said I wiz shouting too much & spoiling it fur the rest in the shop!! 🤣🤣🤣.. Basically she just wanted tae watch Strictly or sum other SHITE as it wiz a Sat Ngt! Lazy Bastards m8 & COMPLETELY FUKIN CLUELESS!!