Mick Duffy's Stella(r) international rantings!

michael duffy

Ras-putin's (see whit ah did there!) rotten Russians, dish oot a Spetznaz mollicatin
tae the wee ginger Caledonians!

Marshall-WTF! at least at the Alamo we tried tae defend! 3/10

Palmer- enjoy yer first and last cap! 1/10

Devlin- ah love sittin oan the bench fur aberdeen! 1/10

Mulgrew-when diz division 1 fitba' start,oh, an ah hate this lucky feckin heidband! 1/10

Robertson-Ah'm a champion's league winner! get me the phuq oot ae here! 4/10

Fleck- Eh...... 0/10

McGregor- Ah'm phuqin knackered,get me the phuq oot ae here as well! 2/10

Snodgrass-Ah'm an international class player!!!!!!! 0/10

McGinn-who wanted us tae sign him- 0/10

Fraser-whit the phuq hiv a let maself in fur,eddie, get me back tae bournemouth ffs! 4/10

Burke- "run Oli run" that heid, they ears! hee haw, hee haw, hee always calls me donkey! 0/10

Subs
Christie- hid a shot, then thought,wtf ah'm a dain here 2/10

Armstrong- great hair 0/10

Shankland- phuq! thought Alloa wiz a tough gig! feck sake Tefal heid! 0/10

Stevie Clarke-" were lookin tae take 12 points fae wurr last 4 games! eh,wurr lookin tae take 9 points fae wurr last 3 games!!!
haun's up,everybody who wanted him tae be oor manager!🀑

Another tankin,the spetznaz did what the Spetznaz do, lulled us wi a passive first half,so second half,we thought we were a fitba team!!!!!!
Mon the San Marino,yeez are gettin it on Sunday,a pishy night in Glesga,watched by 2 men and a dug
thank's fur the Β£108 Scotland, knew ah could depend on yeez!

Ras-putin's (see whit ah did there!) rotten Russians, dish oot a Spetznaz mollicatin
tae the wee ginger Caledonians!

Marshall-WTF! at least at the Alamo we tried tae defend! 3/10

Palmer- enjoy yer first and last cap! 1/10

Devlin- ah love sittin oan the bench fur aberdeen! 1/10

Mulgrew-when diz division 1 fitba' start,oh, an ah hate this lucky feckin heidband! 1/10

Robertson-Ah'm a champion's league winner! get me the phuq oot ae here! 4/10

Fleck- Eh...... 0/10

McGregor- Ah'm phuqin knackered,get me the phuq oot ae here as well! 2/10

Snodgrass-Ah'm an international class player!!!!!!! 0/10

McGinn-who wanted us tae sign him- 0/10

Fraser-whit the phuq hiv a let maself in fur,eddie, get me back tae bournemouth ffs! 4/10

Burke- "run Oli run" that heid, they ears! hee haw, hee haw, hee always calls me donkey! 0/10

Subs
Christie- hid a shot, then thought,wtf ah'm a dain here 2/10

Armstrong- great hair 0/10

Shankland- phuq! thought Alloa wiz a tough gig! feck sake Tefal heid! 0/10

Stevie Clarke-" were lookin tae take 12 points fae wurr last 4 games! eh,wurr lookin tae take 9 points fae wurr last 3 games!!!
haun's up,everybody who wanted him tae be oor manager!🀑

Another tankin,the spetznaz did what the Spetznaz do, lulled us wi a passive first half,so second half,we thought we were a fitba team!!!!!!
Mon the San Marino,yeez are gettin it on Sunday,a pishy night in Glesga,watched by 2 men and a dug
thank's fur the Β£108 Scotland, knew ah could depend on yeez!
It wiz Palmers 2nd cap Mick that says it fukin awπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..1st wiz aganest Kazakhstan! Watchin highlights on Sportscene..Man we are Fukin πŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

I just watched the "highlights" Sean. Did you see when after the 4 goals they switched to the Scotland highlights - Christie's shot on target, that was fucking it, a shot on target was our highlight of an entire bloody match!! 😹 😹 😹
Hilarious listening tae Stewart (Nae caps) Thommo (maybe 1, canny mind) & Nawbaws (Dirty wee Hun Bastard) πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..The team that played Engerland had 6 Celtic players in it & without the Nucleus of a good club side we're FUKED!!! 😠😠😠..I dont even rate Robertson as a Defender..Tierneys MILES BETTA!!! We have zero defenders & Fuk Aw Attackers!! Basically we are FUKIN PISH & wd get FUKIN DESTROYED at a Major TOURNEY!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

a major tourney!!!!!!! nice wan Sean 😹 😹😹😹!

The only time Scotland have looked decent in the last 20 years is when Strachan gave in and played 6 Celtic players, amid much criticism of the hun. Was it Gordon, Broon, Armstrong, Calmac, KT and The Griff? We looked great, missed out on qualifying by a baw hair, WGS gets sacked now we have this pish, it's a fucking joke.

Thats whit a sade m8..shd neva have got rid ae Strachan! Fukin Jakey Fuk McKeech auld pals act tae pay the Cunts EBT & noo Clarke left tae manage a shower ae leftoverπŸ’©πŸ’©πŸ’©πŸ˜ πŸ˜ πŸ˜ ..Worst National side in HISTORY NO QUESTION!!😠😠😠