Helium guy meltdown,thoughts from a lavvy!

michael duffy

Helium guy meltdown,
"See ma rankjers, ah love ma rankjers,we're always turned oot, class suit's.expensive suits and shiny shoes,everyfin we dae is class,no' like that shower across the city, wi' they're trackies,n' that Broon, he cannae even afford a trackie,never mind a suit,he only wears shorts n't-shirts, pure scruff man!

But ma rankjers are givin me the fear,we got told we wid win the league this season, we we're gaun fur 55,ah pawned everythin' tae get ma season ticket, like thousand's ae other bears, the pawns are full man,ah wiz even sellin c'd's ae the big man wi'the keyboard singing "we don't do walkin away" Β£2.80 raised fur the fightin fund, well a pint ae heavy in the bristol bar!

but us bears goat (see whit ah did there!) tae thinkin, ah know, ah know,we're beginnin' tae think that thing's urny quite right at the big hoose,the gaffer,he wears brulliant suits by the way, ISNAE FUCKIN CUTTIN IT! him n'phuqin Tavernier, that's no' even a proddie name!, we've been infiltrated,goat ?(aye!) a guy tae spell that fur me, wore a suit, no a great suit but a suit any how, right,whit wiz a talkin aboot? aye ! feckin infiltrated, ah'm tearin up here,
awright ah'm gonnae say it, we've goat (again!) tims in the big hoose!, the gaffers daughters called Lourdes,his cousin's a priest,and the gaffer's a Celtic supporter, how the phuq did we miss that, the clues wurr aw there,
Tav has tae be a fenian wi a name like that, goldson sound's irish, ojo?say nae merr, that haribo blessin hisself, fredo?he's another fenian bastaart, thuv done a number oan us,whipped the rug fae under wurr feet,dangled glory,like a carrot tae a donkey,we're phuqed, phuqed ah tell ye.
next phuqer ah see wearin a suit, ah'm nuttin him"
Ice cream and jelly Bhoys and ghirls!
Coat, jaiket, bunnet,out ae here! 🍺

Helium guy meltdown,
"See ma rankjers, ah love ma rankjers,we're always turned oot, class suit's.expensive suits and shiny shoes,everyfin we dae is class,no' like that shower across the city, wi' they're trackies,n' that Broon, he cannae even afford a trackie,never mind a suit,he only wears shorts n't-shirts, pure scruff man!

But ma rankjers are givin me the fear,we got told we wid win the league this season, we we're gaun fur 55,ah pawned everythin' tae get ma season ticket, like thousand's ae other bears, the pawns are full man,ah wiz even sellin c'd's ae the big man wi'the keyboard singing "we don't do walkin away" Β£2.80 raised fur the fightin fund, well a pint ae heavy in the bristol bar!

but us bears goat (see whit ah did there!) tae thinkin, ah know, ah know,we're beginnin' tae think that thing's urny quite right at the big hoose,the gaffer,he wears brulliant suits by the way, ISNAE FUCKIN CUTTIN IT! him n'phuqin Tavernier, that's no' even a proddie name!, we've been infiltrated,goat ?(aye!) a guy tae spell that fur me, wore a suit, no a great suit but a suit any how, right,whit wiz a talkin aboot? aye ! feckin infiltrated, ah'm tearin up here,
awright ah'm gonnae say it, we've goat (again!) tims in the big hoose!, the gaffers daughters called Lourdes,his cousin's a priest,and the gaffer's a Celtic supporter, how the phuq did we miss that, the clues wurr aw there,
Tav has tae be a fenian wi a name like that, goldson sound's irish, ojo?say nae merr, that haribo blessin hisself, fredo?he's another fenian bastaart, thuv done a number oan us,whipped the rug fae under wurr feet,dangled glory,like a carrot tae a donkey,we're phuqed, phuqed ah tell ye.
πŸ˜»πŸ‘

Helium guy meltdown,

Great stuff mick haven't heard of hellum guy in a while I smile everytime I think of him I could listen to him all day just cracks me up

Helium guy meltdown,

☘️HH MD☘️ Don't remember hun pain tasting so good, they're in Mega Meltdown Mode, hopefully a draw against County, a pumping of Leverkusen & a pumping of The Famous Glasgow Celtic next Sunday wil lead tae a Multi Mega Meltdown πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ₯ƒπŸ˜‚πŸ˜‚
SlΓ‘inte MD πŸ₯ƒπŸ»πŸ₯ƒ
☘️COYBIG☘️

Helium guy meltdown,

Catching up on a lot of posts as usual here but have to say thank you Michael. Thoroughly enjoyed this πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ‘πŸ‘πŸ‘β˜˜β˜˜β˜˜β˜˜