Prize time.

Hi Steviebhoy I’d Nominate Kelly but he’s hud ma Hoose raided when I was oot the other night barstewards has got ma boax.
only concern is can you get WiFi in a Massey Ferguson.
for all his shortcomings I’ll nominate the Hairless KELLY. 👏

Not another one

we got to your gaff n we couldny stop laughing we left yer boax, Lena martell albums and kays /littlewwod catalogues , we also had a whip round to get you a knew blow up doll cos the henry hole one you've got looks well worn out

Hi Steviebhoy I’d Nominate Kelly but he’s hud ma Hoose raided when I was oot the other night barstewards has got ma boax.
only concern is can you get WiFi in a Massey Ferguson.
for all his shortcomings I’ll nominate the Hairless KELLY. 👏

Mmm bit Britain’s goat talent sob story in early mmm I personally think he’s trying tae feel sorry naw no fawing for it it’s a buckin naw fae me 😂😂😂

Not another one

we got to your gaff n we couldny stop laughing we left yer boax, Lena martell albums and kays /littlewwod catalogues , we also had a whip round to get you a knew blow up doll cos the henry hole one you've got looks well worn out
It’s a straight copy o your coupon 1583008177792.png1583008177792.pngFUD 1583008177792.png